Puulelut

Tältä sivulta löydät valikoimamme korkealaatuiset puulelut. Puisten leikkikalujen valmistaja on Wonderworld. Kaikilla valikoimamme puuleikkikaluilla on CE-merkintä ja ne täyttävät EN-71 standardin vaatimukset. Kaikki valikoiman puulelut ovat myrkyttömiä. Kaikki leikkikalut on huolella testattu, eivätkä ne sisällä ftalaatteja tai muita haitallisia kemikaaleja. Wonderworldilla on myös Colour of nature-mallisto, jonka lelujen väriaineet tulevat kokonaan luonnosta (esim. punajuuri, porkkana ja pinaatti).

Wonderworldin korkealuokkaiset leikkikalut ovat voittaneet lukemattomia palkintoja arvostetuilta tahoilta, kuten esim. Oppenheim Toy Portfolio, Parents Magazine, Spiel Gut ja Creative Child.

Wonderworld on vahva luonnonsuojelun ja vastuullisen tuotannon edelläkävijä. Wonderworld käyttää kumipuuta, joka on uudistuva ympäristöystävällinen raaka-aine. Heidän valmistamiensa leikkikalujen ikumipuu tulee yli 25-vuotiaista kumipuista, jotka eivät enää tuota latexia kaupalliseen käyttöön. Vanhat puut kaadetaan ja uusia kumipuita istutetaan tilalle. Tämä ei johda ainoastaan metsien hävittämisen vähentämiseen, vaan myös puun maksimaaliseen hyödyntämiseen.

Tree plus – joka vuosi Wonderworld istuttaa saman verran uusia puita, kuin he käyttävät puulelujensa tuotantoon.

Näytetään kaikki 13 tulosta

Näytetään kaikki 13 tulosta